Αντιολισθητικές αλυσίδες: Πώς τις βάζουμε στο αυτοκίνητο - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΥΓΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΙΑ 2231020008 6937045241
SUBTOTAL :
ΤΕΧΝΙΚΑ
Αντιολισθητικές αλυσίδες: Πώς τις βάζουμε στο αυτοκίνητο

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Πώς τις βάζουμε στο αυτοκίνητο

Short Description:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ένα χρηστικό βίντεο για όσους οδηγούς δεν γνωρίζουν πώς γίνεται η τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων

Καθώς οι χιονοπτώσεις είναι έντονες σε αρκετές περιοχές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων να καθίσταται απαραίτητη σε πολλά σημεία κυρίως του επαρχιακού οδικού δικτύου, ιδού ένα βίντεο με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί.

Καλό είναι να γνωρίζετε ποιο είδος αλυσίδας ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας και να είστε σίγουροι  ότι ταιριάζουν στις διαστάσεις των ελαστικών του.
1. Οι αλυσίδες μπαίνουν στους τροχούς κίνησης. Απλώνουμε τις αλυσίδες πίσω από τον τροχό. Πιάνουμε τις δύο άκρες του κεντρικού σωλήνα και τις ενώνουμε στο άνω άκρο του τροχού, τραβώντας τες με δύναμη.
2. Στη συνέχεια ενώνουμε το άκρο της αλυσίδας στο άνω τμήμα, ώστε να καλυφθεί η πάνω περίμετρος του τροχού.
3. Τραβάμε με δύναμη το γάντζο, ώστε να τεντωθεί η αλυσίδα γύρω από τον τροχό και τον περνάμε μέσα από το πλαστικό σε σχήμα U, που βρίσκεται στο κάτω μέρος.
4. Ενώνουμε το γάντζο στο πάνω μέρος του τροχού σε τέτοιο σημείο, ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο τεντωμένος.
5. Στη συνέχεια κινούμε το αυτοκίνητο για λίγα μέτρα ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχει ταιριάξει η αλυσίδα στο ελαστικό. Καλό είναι μετά από λίγη ώρα να κάνουμε έναν ακόμα έλεγχο, καθώς αν η αλυσίδα είναι χαλαρή, υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν φθορές στα ελαστικά.