Εταιρεία - ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΥΓΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΙΑ 2231020008 6937045241
SUBTOTAL :

Εταιρεία

Μετά την πολυετή δραστηριότητα μας στο χώρο του ελαστικού, πάνω από 40 χρόνια, με κατάστημα στην περιοχή του Δομοκού αποφασίσαμε τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στην πρωτεύουσα του νομού μας.

Στόχος μας είναι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αλλά πάντα με την καλύτερη  ποιότητα σε καινούρια και ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά όλων των τύπων.

Η Εξειδίκευση της επιχείρησης στον χώρο των ελαστικών και ζαντών, καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, εγγυάται την συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα όπως και την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αντιλαμβανόμενοι τον παλμό της εποχής και νιώθοντας τις ανάγκες σας εξασφαλίζουμε την προμήθεια μεταχειρισμένων ελαστικών σε πολύ καλή κατάσταση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ελαστικά παντός τύπου και όλων των διαστάσεων ως επί το πλείστον εισαγωγής από Γερμανία.

Η εμπειρία ετών μεταφέρει στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Επισκεφτείτε μας και ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά στο κατάστημά μας το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Λαμία και συγκεκριμένα στην οδό Στυλίδος 1.