ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Τρόποι Αποστολής

Μεταφορική Εταιρία

Τα ελαστικά και οι ζάντες αποστέλλονται λόγω όγκου με μεταφορικές εταιρείες

Οι παραδόσεις γίνονται με διάφορες μεταφορικές εταιρείες (εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μπορείτε να μας υποδείξετε την μεταφορική εταιρεία που προτιμάτε ή συνεργάζεστε).

Τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη και ειναι πάντα ανάλογα του όγκου των ελαστικών/ζαντών και την περιοχή στην οποία αυτά θα αποσταλούν.

Εάν έχετε κάποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να σας ενημερώσουμε για τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας σας για την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.


Ενδεικτικά:

α. Μεταφορά για 4 ελαστικά επιβατικού από Λαμία για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: 10-15 ευρώ με παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας

β. Μεταφορά για 4 ελαστικά φορτηγού 17'' ζάντα από Λαμία για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: 20-25 ευρώ με παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας

γ. Μεταφορά για 4 ελαστικά φορτηγού 22.5'' από Λαμία για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: 25-30 ευρώ με παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας

δ. Μεταφορά για 1 ελαστικό Μοτό από Λαμία για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη: 2 ευρώ με παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρείας

ε. Για ελαστικά τρακτέρ-χωματουργικών μηχανημάτων από 20" και πάνω η μεταφορά γίνεται κατόπιν συννενοήσεως


Άμεση παραλαβή από το κατάστημα

Η υποβολή μιας παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εύκολη και ασφαλής. Αν έχετε αποφασίσει ποιο προϊόν θέλετε, μπορείτε να το προμηθευτείτε απευθείας από το κατάστημα μας κλείνοντας ένα τυπικό ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος.

Αν επιθυμείτε και την άμεση τοποθέτηση των ελαστικών στο αυτοκίνητό σας, τότε αυτό θα συμβεί με μία επιπρόσθετη επιβάρυνση 6,00€/ελαστικό, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η τοποθέτηση των ελαστικών, η ζυγοστάθμισή τους και η αλλαγή καινούργιων βαλβίδων.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας θα λάβει χώρα μόνον εφόσον η εταιρεία μας λάβει γνώση της κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με εμάς ή αποστολή email για την επιβεβαίωση της κατάθεσης.